Nincsenek termékek a kosárban.
Legyen a Lazzarin Csapat tagja! Várjuk vendéglátó egységek és viszonteladók jelentkezését!
A kávéról sokan sokfélét tudni vélnek. Számtalan cikk és tanulmány látott napvilágot, hol pozitív, hol negatív végkövetkeztetésekkel. Azt azonban senki [...]
A kávé szó eredete A kávé szó eredetének megfejtésére két megoldás is kínálkozik. Az elterjedtebb vélemény szerint egy etiópiai vidék, [...]
Egy legenda szerint a kávészemek élénkítő hatását egy Káldi nevű etióp pásztor fedezte fel, aki észrevette, hogy ha a kecskéi [...]
A kávészemek pörkölése után a kávét különböző módokon lehet elkészíteni. Eltérések lehetnek a kávé-víz arányban éppúgy, mint a különböző ízesítőszerek [...]
A Kárpát-medencében a mai napig a legelterjedtebb kávéfőző az ún. „kotyogó” , amelyben a víz alulra kerül, s fölé egy [...]
Eszpresszókávéról (röviden: presszókávé) akkor beszélünk, ha a 88-92 °C-os vizet 9 atmoszféra nyomással préseli át az erre alkalmas gép, a [...]
A kávé legismertebb hatóanyaga a koffein néven ismert alkaloid. Koffeint a kávén kívül kis mértékben tartalmaz a tea, a kóladió [...]
Felhasználónév vagy Email cím *
Jelszó *
Emlékezz rám Belépés
Elfelejtett jelszó?